Τα νέα της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ ταξίδεψαν σε χρόνο «DT» στην Κροατία. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα Μέσα της χώρας του νέου τεχνικού του «δικέφαλου του Βορρά», που βλέπουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το deal των δύο πλευρών και την προοπτική που παρουσιάζεται στον 37χρονο.

Η ιστοσελίδα «jutarnji.hr», αφού κάνει αναφορά στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη και στο γεγονός πως ο Τούντορ θα γίνει ο τρίτος κροατικής καταγωγής, μετά τους Μπλάζεβιτς (1991-92) και Χόρβατ (1970-71), που αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ, ισχυρίζεται πως έχει πληροφορίες και για το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός της Χάιντουκ «έκλεισε» για τρία χρόνια (το έχουν γνωστοποιήσει και οι Θεσσαλονικείς) με απολαβές 240.000 ευρώ ετησίως.



Γιάννης Σταυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.