Τον παραδοσιακό τρόπο προκριματικών του Basketball Champions League άλλαξε αναγκαστικά η FIBA εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η διασπορά του ιού στις χώρες και τα διαφορετικά πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζονται ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή να διαφοροποιήσει το φορμάτ στη διαδικασία, στην οποία συμμετέχει ο Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, η FIBA αναμένεται να καταργήσει για φέτος την παραδοσιακή διαδικασία των διπλών αγώνων στις έδρες των ομάδων και προσανατολίζεται στη διεξαγωγή ενός Final Four σε τέσσερις πόλεις.

Αυτό, σημαίνει πως όλα τα ματς θα είναι νοκ άουτ και φυσικά ο νικητής του τελικού θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Basketball Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιάναϊ: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χέις-Ντέιβις, εξετάζει πολλές προτάσεις και ελπίζουμε ότι θα δεχτεί τη δική μας»

«Υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις - Καθοριστικός παράγοντας του deal ο Ιτούδης»

Tα συλλυπητήρια από τουρκική ομοσπονδία και Εφές σε Αταμάν για τον θάνατο της μητέρας του

Πέρασε με ζόρι από το Τρεβίζο η Αρμάνι Μιλάνο

Ουάσινγκτον και Παρτίζαν τέζαραν την Dubai BC και την οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στην Αδριατική Λίγκα!

Διέλυσε τη Ραανανά και παρέμεινε στην κορυφή η Μακάμπι

Η Μπρέσια πλήρωσε τα «σπασμένα» του Ολυμπιακού και η Βίρτους πάτησε κορυφή στη Serie A!

Πήρε το ντέρμπι κορυφής και πλησίασε σε απόσταση βολής τη Μπουντούτσνοστ ο Ερυθρός Αστέρας!

Στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει των προκριματικών Μουντομπάσκετ ο Νουά του Άρη!

Πρώην παίκτης του Άρη και του Λαυρίου ο νέος νατουραλιζέ της Σλοβακίας