Με μια νέα άφιξη ξεκινά σήμερα η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει τους Κρητικούς στη Γ’ Εθνική.

Ένας παλιός γνώριμος, ο Σέρχιο Λεάλ, αναμένεται απόψε στις 19:50 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο Λεάλ αγωνίστηκε στους Κρητικούς από το 2009 ως το 2012, αποτελώντας έναν από τους βασικούς παράγοντες της καλής πορείας των «κίτρινων» την τριετία αυτή στη Super League.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην «ομάδα της καρδιάς του», όπως χαρακτήρισε τον Εργοτέλη, για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας που έχει ως στόχο την επάνοδο στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση