Ανάμεσα στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας βρίσκεται το ματς του «Καμπ Νου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ για το Copa Del Rey, λόγων των αψιμαχιών των παικτών των δύο ομάδων.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, αλλά τιμωρία αναμένεται και για τον Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο ρέφερι της αναμέτρησης Χουάν Μαρτίντες Μουνουέρα, ο Ουρουγουανός επιθετικός είπε στους παίκτες της Εσπανιόλ μέσα στη φυσούνα: «Σας περιμένω, ελάτε! Είστε απλά ένα τίποτα» και συμπληρώνεται στο φύλλο αγώνα: «Η αντίδραση του Σουάρες προκάλεσε διαπληκτισμό ανάμεσα στους παίκτες ενώ συμμετείχαν και οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου, όπως και οι προπονητές».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το «goal.com», οι παίκτες της Εσπανιόλ ούτε που θέλουν να σκέφτονται να τιμωρηθεί ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αφού τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις στη ρεβάνς του «Ελ Πρατ».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα αποβλήθηκε ο Πάπε Ντιόπ γιατί εξύβρισε τον Λουίς Σουάρες, λέγοντάς του: «Σκάσε, π… γιε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο πιθανή από ποτέ άλλοτε η αποχώρηση του Λεβαντόφσκι από την Μπαρτσελόνα

Επικό βίντεο της Μπέτις για την έξοδο στο Champions League με Μίστερ Μπιν!

Το έχει πάρει 5 φορές κι όμως ο Ίσκο δάκρυσε που θα παίξει στο Champions League με την Μπέτις!

Σοκ με Κάρντοσο στην Ατλέτικο: Χειρουργείο στον αστράγαλο και «θολό» το Μουντιάλ

Η Ατλέτικο πέρασε από την Παμπλόνα και έβαλε την Οσασούνα σε μπελάδες

Κλείδωσε τα… αστέρια η Μπέτις απέναντι στην Έλτσε - Ανάσα για Λεβάντε αφήνοντας με το παράπονο τη Θέλτα

Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά για τις καταγγελίες του Φλορεντίνο Πέρεθ!

«Προσπάθησε να ταπεινώσει το ABC και εμένα»: Στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που του επιτέθηκε ο Πέρεθ!

Πέρεθ για τον καυγά Βαλβέρδε-Τσουαμενί: «Οι παίκτες ρίχνουν γροθιές και μετά γίνονται φίλοι - Η διαρροή είναι χειρότερη»

Ρωτήθηκε για Μουρίνιο ο Πέρεθ: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για προπονητές ή παίκτες, προέχουν άλλα...»