Να βάλει τέλος στην κακή παράδοση του τελευταίου αγώνα πριν τις γιορτές και να κρατηθεί σε επαφή με την κορυφή θέλει η ΑΕΚ, που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη (19:30).

Οι «κιτρινόμαυροι» τελευταία φορά που κέρδισαν ακριβώς πριν τις γιορτές ήταν το 2008 (!) και έκτοτε αγνοούν τη νίκη σε αυτά τα παιχνίδια. Τουλάχιστον η Ριζούπολη και η εξαιρετική παράδοση που έχει εκεί η «Ένωση» (23 νίκες και 8 ισοπαλίες εκεί, εννιά σερί ως γηπεδούχος) ισοσκελίζει τα πράγματα στον τομέα της παράδοσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, αναγκαστικές και μη. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κρίστισιτς και Ινσούα, ενώ δεν προλαβαίνει και ο Χνιντ. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει την πρώτη του εμφάνιση για φέτος (λογικά από τον πάγκο) ο Σιμάνσκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.