Η Φερεντσβάρος σάρωσε με 4-0 τη Βιντεότον στον τελικό του ουγγρικού Κυπέλλου που διεξήχθη στην «Γκρουπάμα Αρίνα» της Βουδαπέστης και κατέκτησε το φετινό τρόπαιο. Αυτός ήταν ο 21ος τίτλος της ομάδας της πρωτεύουσας στο θεσμό και ο 54ος εγχώριος συνολικά.

Αντίθετα, η φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1985 θα αρκεστεί στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, όμως έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσει με νταμπλ τη φετινή χρονιά.

Πάντως, οι νικητές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο με τους Βάργκα στο 53’, Μπάτικ στο 60’, Λάμα στο 69’ και το αυτογκόλ του Σολνόκι στο 85’.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο που άσκησε κριτική στον Κριστιάνο: «Να είσαι προσεκτικός, μάλλον είδες άλλο ματς»

Η Ρίβερ επιβεβαίωσε την ημερομηνία της τελευταίας εμφάνισης του Μέσι με την εθνική Αργεντινής

Ουμτιτί για Εμπαπέ: «Δεν μπορείς να λες ότι αξίζεις τη Χρυσή Μπάλα, δεν το έκανε ούτε ο Μέσι»!

Το πραγματικό Last Dance του Μέσι: Στην αποστολή της Αργεντινής για μια τελευταία φορά!

Ξέφυγε ο Ρονάλντο και έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο στην βαριά ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Αΐν του Γιακουμάκη!

Υποστολή σημαίας στην Κολομβία: Αποσύρθηκε από τους «καφετέρος» ο Χάμες Ροντρίγκες!

Οι έδρες των τελικών στις διοργανώσεις της UEFA το 2028 και 2029

Λαβέτσι: «Όταν αποσύρθηκα έπεσα σε κατάθλιψη-Με βοήθησαν η γέννηση του γιου μου και ο Μέσι»

Ο Παυλίδης πρώτος σκόρερ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Ο Τζίμι Μπάτλερ επισκέφτηκε την προπόνηση της Σάντος, μίλησε με Ροντινέι και έπαιξε πινγκ-πονγκ με Νεϊμάρ