Ούτε τώρα!

Για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ δεν ανέδειξε νικητή, το τελικό 0-0 του «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο, δίνει, ενόψει της ρεβάνς, ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ!

«Γουρλής», δηλαδή, ο Ντίνος Μαυροπάνος, που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των «κανονιέρηδων» και παρότι δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, θα θυμάται

Η Τσέλσι, πάντως, ήταν ανώτερη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία της, δε, στο 88', ο Φάμπρεγας είδε την προσπάθειά του να χτυπά στο δοκάρι!

Από την άλλη, με αρκετές αλλαγές και τον Αλέξις Σάντσες να κάθεται στον πάγκο, η Άρσεναλ άντεξε και θα διεκδικήσει στην έδρα της, πλέον, στις 24/1, το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόουσες, Καντέ, Φάμπρεγας, Ντρίνκγουότερ (68' Γουίλιαν), Αλόνσο, Αζάρ (84' Μπακαγιόκο), Μοράτα (87' Μπατσουαγί)

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μάιτλαντ- Νάιλς, Γουίλσιρ (57' Ελνένι), Τζάκα, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ (65' Σάντσες).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube