Πανέτοιμος για να… τελειώσει τη δουλειά απέναντι στην Παρτιζάν είναι ο Ολυμπιακός. Το βράδυ της Τρίτης, οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θέλουν να σφραγίσουν και τυπικά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Champions League, μετά το υπέρ τους 3-1 στη Σερβία.

Ο νεοαποκτηθείς Κροάτης μπακ, Μίλιτς, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή των Πειραιωτών, αν και δεν πρόκειται να αγωνιστεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), αφού ο Κούτρης είναι «αμετακίνητος» από την βασική ενδεκάδα.

Ο Σισέ έμεινε εκτός, κυρίως για προληπτικούς λόγους, λόγω ενός σφιξίματος που αισθάνθηκε στον δεξί οπίσθιο μηριαίο, ενώ φυσικά έξω είναι οι ανέτοιμοι Ταχτσίδης-Μποτία, όπως και ο Ελιουνούσι που δεν υπολογίζεται.

Μοιάζει αρκετά πιθανό να δούμε στην αρχική σύνθεση των πρωταθλητών τον Βούκοβιτς (στο πλευρό του Ρέτσου), με τον Σέρβο να κάνει το ντεμπούτο του, σε μια τέτοια περίπτωση. Αν γίνει αυτό, τότε ο Ρομαό θα επιστρέψει στην φυσική του θέση και θα κάνει δίδυμο στον άξονα μαζί με τον Οφόε, με τον Σιώπη να μένει στον πάγκο. Αν ο Βούκοβιτς δεν παίξει, τότε λογικά Ρέτσος και Ρομαό θα αποτελέσουν -όπως και στο Βελιγράδι- το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Σιώπη-Οφόε να αγωνίζονται μαζί στα χαφ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Καρίμ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube