Και τώρα Αγρίνιο.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (06/10, 19:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Βοιωτοί του Άκη Μάντζιου έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, διότι προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (τέσσερις μαζί με το 1-0 στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό) και η κατάκτηση των τριών πόντων, δείχνει να αποτελεί… μονόδρομο.

Δίχως κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε το… μοντάρισμα για το αυριανό ματς και ο Έλληνας τεχνικός έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Αναλυτικά η 18άδα: Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλέχου, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»