Με αυτούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Ένωση για την 11η αγωνιστική της Super League, χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

Εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Αντρές Τσάβες, ο οποίος είναι ιατρικά έτοιμος πλέον, αλλά θα αποτελούσε ρίσκο η συμμετοχή του στο ματς, καθώς βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση λόγω της δίμηνης απουσίας του εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού. Εννοείται ότι ο 49χρονος τεχνικός δεν έχει μαζί του τον Λουτσιάνο που έχει… δρόμο μπροστά του λόγω του σοβαρού τραυματισμού που έχει υποστεί. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και έκαναν εξάσκηση στις πάσες. Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Κότσαρης, ενώ κλινήρης παρέμεινε με ίωση ο Πίσπας.

Η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς.

Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Σιλά, Λουντ, Μολίνς και Βιγιαφάνιες (ή Μουνιέ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube