Λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βίντι, για τη φάση των ομίλων του Europa League, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και… έπιασαν δουλειά, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στην ουγγρική ομάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν με την κατοχή και το passing, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, προς ικανοποίηση του Ραζβάν Λουτσέσκου! Έτσι στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ μένει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.

Η επόμενη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (27/10), στις 18:00, ξανά στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.