Από Ηρακλή σε Ηρακλή ο Παναθηναϊκός… Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Γηραιό στη Λεωφόρο, όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, ούτως ώστε να μην χαθεί η «επαφή» με την κορυφή.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξεπέρασε, τελικώς, το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και συμπεριλήφθη στην αποστολή από τον Αντρέα Στραματσόνι. Εκεί βρίσκεται και ο πιτσιρικάς Μίγγος, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός την Πέμπτη και προφανώς η νέα παρουσία του στους «εκλεκτούς» του Ιταλού, αποτελεί μια μικρή… επιβράβευση!

Όπως αναμενόταν, «εκτός» έμειναν οι Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ που είναι στα… πιτς και κάποιοι εξ’ αυτών κάνουν αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης την άλλη εβδομάδα και κάποιοι άλλοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 6 Νοεμβρίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που συμπεριλαμβάνει τους: Στιλ, Κοτσόλη, Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουχούμη, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι, Μίγγος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube