Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ΔΕΝ θα είναι στη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε, οι Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης θα συνθέτουν από μόνοι τους τη νέα ΚΕΔ και δεν θα υπάρχει τρίτο πρόσωπο, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται τρίτος που θα πληροί τις προϋποθέσεις.

Μάλιστα, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέφερε πως ο λόγος που ο Σαραϊδάρης τέθηκε εκτός νυμφώνος είναι πως άσκησε βέτο ο Κύρος Βασάρας (αν και δεν έχει κάποια ιδιότητα που να του δίνει τέτοια ισχύ), που είναι και κουμπάρος του, αλλά ήταν και επί σειρά ετών στην «ομάδα» διαιτησίας του πρώην διεθνούς ρέφερι. Όπως φαίνεται οι σχέσεις των δύο ανδρών διαταράχθηκαν την τρέχουσα περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα