Δύο ξεχωριστά στοιχεία έχουν οι φετινές εμφανίσεις της ΑΕΚ, που παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9.

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ είναι εντυπωσιακές, με δύο ξεχωριστά σημεία να κλέβουν την παράσταση στην μαύρη – δεύτερη – εμφάνιση της ομάδας.

Το ένα, είναι το νέο σήμα το οποίο είναι φτιαγμένο με ειδική επεξεργασία, με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Επί της ουσίας, λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ είναι μόδα στο εξωτερικό.



Το δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η αριθμοί στην πλάτη των ποδοσφαιριστών. Μέσα στους αριθμούς θα υπάρχει «γέμισμα» με εικόνες της προσφυγιάς, με φωτογραφία που δείχνει ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα σπίτια του στον μεγάλο ξεριζωμό της μικρασιατικής καταστροφής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: A.E.K.