Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Σάσαρι στη Σαρδηνία για το Basketball Champions League θα βρίσκεται ο Τσινεμέλου Ελονού.

Ο 29χρονος σέντερ ανακοινώθηκε, προπονείται εδώ και λίγες μέρες με την ομάδα και θα ακολουθήσει τους «κιτρινόμαυρους», ενώ αν έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Όσο για τον Ράνταλ Φόλκερ, θα προπονείται με την ομάδα μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την απόκτηση ξένου γκαρντ από την ΑΕΚ. Εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος και αποκτηθεί, ο Νίκολα Ιβάνοβιτς θα δοθεί δανεικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ

TAGS: A.E.K.