Η όποια ποδοσφαιρική αντιπαλότητα μπορεί να υπήρχε ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Μονακό για τα 90 λεπτά του αγώνα, από χθες δεν υφίσταται ούτε αυτή, καθώς τα γεγονότα με την αποστολή των Γερμανών ξεπερνούν κατά πολύ το αθλητικό πλαίσιο.

Απόδειξη της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αποτελεί εκτός από τη χθεσινή φιλοξενία που έτυχαν οι φίλοι της Μονακό από κατοίκους της Ντόρτμουντ και η κοινή άφιξη φίλων των δύο ομάδων, με φανέλες με το όνομα του Μαρκ Μπάρτρα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, ήταν ο μοναδικός τραυματίας από το χθεσινό χτύπημα, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Δείτε τις φωτογραφίες έξω από το γήπεδο της Ντόρτμουντ:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!