O Φιλ Γκος έμεινε ξανά εκτός προπόνησης, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Εκτός από τον Αμερικανό γκαρντ, στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι και οι: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλων Τσόχλας, Θοδωρής Ζάρας, Ουίλιαμ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση, τόνισε πως: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, νικά σχετικά εύκολα στο γήπεδό του και ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλούς ξένους παίκτες και, με τη βοήθεια του Νώντα Παπαντωνίου, τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει ποιοτικά επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας. ρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν αγώνα εκτός έδρας και να καταφέρουμε να κλείσουμε την περίοδο αυτή πριν από τις γιορτές με νικηφόρο αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Τεράστια νίκη, αλλά από την εικόνα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος - Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το ΒCL»

Σάκοτα: «Αυτό που φοβόμουν έγινε, το μυαλό μας δεν ήταν στο ματς - Αν περπατάς, μπορείς να χάσεις 20 πόντους»

Άλωσε εμφατικά τα Άνω Λιόσια το Περιστέρι Betsson, με το μυαλό στην Μπανταλόνα η ΑΕΚ

Λυκογιάννης: «Είχαμε υπομονή σε όλο το ματς»

Νουά: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη και να είμαι μέρος της νέας εποχής - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα»

Μίλιτσιτς: «Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας αποθεώσει, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε»

Μπούτσκος: «Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας με τη Μούρθια, αλλά όταν παίζεις ημιτελικό...»

Mπατής: «Καταστροφική εικόνα, προφανώς δεν κατάφερα να εξηγήσω στα παιδιά και να καταλάβουν...»

Ασταμάτητος Άρης Betsson, άλωσε τη Ρόδο για την 7η σερί νίκη με απίθανο Νουά

Σκόρπισε τον Προμηθέα ο τρομακτικός ΠΑΟΚ με εμφατική 100άρα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.