Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Καλλονή το Σάββατο, αφού ο Γιάννης Πετράκης απέκλεισε από την αποστολή τους Κοροβέση και Ντάτσιο, αλλά συμπεριέλαβε σε αυτήν Ίλιτς και Ντάτσιο.

Οι Γιαννιώτες θέλουν μόνο νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο τεχνικός της ομάδας θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα διαθέσιμα προκειμένου να καταστρώσει το καλύτερο πλάνο και να κατεβάσει μια ενδεκάδα που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα.

Αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ανακοινώθηκε και η αποστολή η οποία αποτελείται από τους Βελλίδη, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίση, Τζημόπουλο, Μανιά, Λίλα, Μπέριο, Γιάκο, Ακόστα, Ντάσιο, Ιλιτς, Τσάβες, Σαπαλίδη, Τσουκαλά, Σκόνδρα και Ηλιάδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

TAGS: ΠΑΣ