Εκτός από τους Γιάννη Αθηναίου και Ντάνιελ Χάκετ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραλίγο να στερηθεί και τις υπηρεσίες του Έρικ Γκριν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Γαλατασαράι, στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μία ίωση το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο λίγη ώρα πριν το τζάμπολ ένιωσε καλύτερα και έτσι πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην «τσιμπόμ».

Ο 25χρονος γκαρντ πάτησε το παρκέ για 21:17’’ και είχε μόλις 2 πόντους με 1/8 σουτ, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Μάλιστα, από ίωση ταλαιπωρείται και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο για το δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»