Με ηχηρές απουσίες συνέρχεται σήμερα η ΚΟ των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η στάση των βουλευτών, αναφορικά με τη συμφωνία τω ν Πρεσπών και την απόφαση του προέδρου Πάνου Καμένου να αποχωρήσουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ θα απουσιάσει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο εξωτερικό για υπηρεσιακά ζητήματα αλλά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης λόγω ανειλημμένων υποχρ4εώσεων στην Πάτρα.

Από τη συνεδρίαση θα απουσιάσει κατά δήλωση της και η υφυπουργός Εσωτερικών και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αλλά και Τέρενς Κουίκ που δεν προσκληθηκε και έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη σύγκληση της ΚΟ του κόμματος, θα ζητήσει από τους βουλευτές να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους , προκειμένου να καθορισθεί η πολιτική εν’ όψει των εκλογών και το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησης από την κυβέρνηση πριν το ραντεβού που θα έχει με τον πρωθυπουργό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Αν κάποιοι βουλευτές εμμείνουν σε ξεχωριστή γραμμή όπως ο κ. Παπαχριστόπουλος και διαγραφούν, αν οι ΑΝΕΛ που αριθμούν σήμερα 7 πέσουν κάτω από 5 βουλευτές, διαλύεται η ΚΟ και ο Πάνος Καμμένος παύει να έχει τα κοινοβουλευτικά προνόμια αρχηγού κόμματος.

Πάντως ο Πάνος Καμμένος σχεδιάζει ίσως και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις να δώσει και προεκλογικό ύφος στη σημερινή συνεδρίαση καθώς θα παρουσιαστεί το νέο σήμα του κόμματος, καθώς και τηλεοπτικό σποτ αν εγκριθεί θα δημοσιοποιηθεί.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη