Η λειψανδρία λόγω της απουσίας πολλών διεθνών που συμμετέχουν στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ ανάγκασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να καλέσουν ενισχύσεις.

Έτσι τέσσερις ελεύθεροι παίκτες, ο πολύπειρος Μιχάλης Κακιούζης, ο αδερφός του Βαγγέλη Μάντζαρη, Αντώνης, αλλά και οι Μιχάλης Γιαννακίδης και Θανάσης Ιωακειμίδης θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία που αρχίζει την Πέμπτη.

Άλλωστε ελλείψει των διεθνών Σλούκα, Κατσίβελη, Σπανούλη, Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Μπέγκιτς, υπάρχουν… κενά. Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα δώσουν το «παρών» οι Μάντζαρης, Πέτγουεϊ, Σίμονς, Ντάνστον, Μαυροειδής, Γεωργάκης, Παπαπέτρου και Αγραβάνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!

Επιβίωσε στο θρίλερ της Γλυφάδας ο Προμηθέας, συνέχεια στον... εφιάλτη του Πανιωνίου!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα highlights από το θρίλερ στο Ιβανώφειο και του σπουδαίου διπλού του Άρη επί του Ηρακλή