Με αρκετές αλλαγές, με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς της Πάτρας απέναντι στην Παναχαϊκή για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκινάει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Τόσκα και Κίτσιου στα άκρα της άμυνας και στόπερ τους Βαρέλα και Μαλεζά.

Οι Μαουρίσιο και Σάκχοφ θα είναι στα χαφ, Λημνιός και Ουάρντα στα άκρα και ο Ελ Καντουρί πίσω από τον Καρέλη που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.