Μισή… χαρά πήρε ο Ίγκορ Τούντορ ενόψει του ημιτελικού του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού επέστρεψε στη δράση μόνο ο ένας απ’ τους δύο παίκτες που περίμενε.

Στα ευχάριστα ο Κλάους Αθανασιάδης συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του «δικέφαλου», καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Εκτός, όμως, έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, αφού θεωρήθηκε ρίσκο η συμμετοχή του στο παιχνίδι μετά το διπλό του τραυματισμό.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο, Μακ, Αθανασιάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.