Μια επιστροφή, συγκριτικά με τα μέχρι τώρα ματς, έχει ο Πανιώνιος, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ζοσέ Ανιγκό υπολογίζει κανονικά τον Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος επέστρεψε χθες στις προπονήσεις, λύνοντας τις διαφορές που είχε με την ομάδα, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κότσιτς.

Οι 19 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γάλλος τεχνικός είναι οι: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Μπανανά, Σιντί Αλί, Καμαρά, Πίρις, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Σε… αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών με ΑΕΛ Novibet ενόψει playoffs

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»