Άμεσα θα μπει στη δράση ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην ΑΕΚ. Η απόκτηση του 33χρονου γκαρντ/φόργουορντ ανακοινώθηκε χθες βράδυ με τριετές συμβόλαιο και από σήμερα θα αρχίσει προπονήσεις υπό τον Ντράγκαν Σάκοτα.
Ο διεθνής άσος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας για την Ρόδο, όπου αύριο (20:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή (20:00) την Σπάρτακ Σουμπότιτσα. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς είναι σε καλή σωματική κατάσταση έχοντας μέχρι πριν λίγες μέρες συμμετοχή και στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα «παράθυρα».
Η «Ένωση» έχει ούτως ή άλλως αρκετά κενά που προέκυψαν λόγω των τραυματισμών. Εκτός μάχης ήταν από την αρχή της προετοιμασίας οι Φλιώνης, Μπράουν και Φίζελ, ενώ χθες προστέθηκε και το πρόβλημα του Γουίλιαμς που υπέστη θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για το Σούπερ Καπ που είναι σε δύο εβδομάδες, επίσης στην Ρόδο.