Ευχάριστα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕ Λεμεσού στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, Ντάνι Λάρσον προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις για δεύτερη μέρα και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο Μανώλης Τζανακάκης, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Χαμζά Γιουνές, που έκανε πρόγραμμα θεραπείας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, ενώ για αύριο (24/7), το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα.

Η συνέντευξη Τύπου του Σάββα Παντελίδη και του αρχηγού της ομάδας, Φραν Βέλεθ, θα ξεκινήσει στις 20:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Α.Ε.Λ., Ντούσαν Κέρκεζ κι ενός ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης