Με ένα ευχάριστο νέο ολοκλήρωσε η Ξάνθη την προετοιμασία της για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ (15:00).

Ο Τζόρτζιε Λάζιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς στα Πηγάδια. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Λισγάρα και Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Φλίσκας, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Γιουνές, Ράνος και Λάζιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

TAGS: Ξάνθη