Η ΑΕΚ έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Σάμροκ Ρόβερς στην OPAP Arena (19:45) για το Conference League. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στην League Phase κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ, ενώ «ζωντανός» θα παραμείνει έτσι και ο στόχος για την πρώτη οκτάδα της κατάταξης, που θα φέρει την «Ένωση» απευθείας στους «16».

Ο Μάρκο Νίκολιτς αναμένεται να κάνει λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Οι Ζοάο Μάριο και Καλοσκάμης, που ήταν βασικοί απέναντι στον Παναιτωλικό, είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και λογικά θα τους ξαναδούμε στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Μουκουντί αντί του Βίντα, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα παίξουν από την αρχή και οι Μάνταλος, Κουτέσα και Γιόβιτς. Στο δεξί άκρο της επίθεσης δεν αποκλείεται να δούμε τον Γκατσίνοβιτς.

Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Περέιρα, ενώ εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Ζίνι και Ελίασον. Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι και ο Γιόνσον, σε αντίθεση με τον Λιούμπιτσιτς που είναι πλέον δηλωμένος από το ματς με την Αμπερντίν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: A.E.K.