Μια… επιστροφή είχε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος χθες έκανε ατομικό για να μην καταπονηθεί περισσότερο, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Σλοβακίας, γυμνάστηκε σήμερα στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Αντιθέτως, ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Ράζβαν Ρατς, ενώ οι Ρικάρντο Κόστα-Χέντβιγκες Μαντούρο ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Μοναδικός απών ο Κριστιάν Νομπόα (λόγω Εθνικής), ο οποίος αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Η προπόνηση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση, που περιείχε τρέξιμο και ασκήσεις εκρηκτικότητας.

Το μεγαλύτερο μέρος της αφιερώθηκε στην αμυντική τακτική, το αμυντικό transition και το πρέσινγκ και ολοκληρώθηκε με διπλό κάτω από συγκεκριμένους τακτικούς περιορισμούς.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στην Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.