Όταν είσαι εργαζόμενος ή μαθητής το απολαμβάνεις το διάλειμμα.

Όταν είσαι ποδοσφαιριστής όμως -και κοντεύεις να συμπληρώσεις τρεις μήνες προετοιμασίας- το απολαμβάνεις όταν… τελειώνει. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Έχοντας μπουχτίσει από προπονήσεις και φιλικά (μεσολάβησαν μόνο τα επίσημα ματς του Κυπέλλου) και ξέροντας ότι σε λίγες μέρες ξεκινά οριστικά το πρωτάθλημα της Football League, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν την Κυριακή στις προπονήσεις. Και θα το κάνουν ανυπομονώντας για την πρεμιέρα της προσεχούς εβδομάδας στο Αίγιο.

Αφότου κλείσουν οριστικά λοιπόν τον κύκλο των φιλικών για φέτος (με το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον Πιερικό) ο Δέλλας και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στην Αθήνα και θα μπουν επιτέλους σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Με γνώση των δυσκολιών του προγράμματος (που ξεκινά με αρκετά εκτός έδρας ματς) αλλά και πρόθεση να δείξουν από νωρίς ότι η επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που αξίζει δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η βαθμολογία σε playoffs και playouts στον Α' Όμιλο της Super League 2

Δραπέτευσε από τα Γιάννενα με γκολ στο φινάλε ο Ηρακλής, σόκαρε την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Νέστος Χρυσούπολης

Λεονταρίτης: «Το υπουργείο πληροφορήθηκε από… site για το γήπεδό μας» - Το έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!

Super League 2: Κλειδώνουν οι ομάδες για playoffs & playouts στον Β Όμιλο - Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Καλαμάτα: Με τον κόσμο της στην Ηλιούπολη για το ματς με την Ελλάς Σύρου

Μαρτσούκος: «Η Ελλάς Σύρου είχε κάνει αίτημα από την Πέμπτη να γίνει το ματς εντός της Αττικής»

Ελλάς Σύρου: «Να συσπειρωθούμε ακόμη περισσότερο - Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εντός των γηπέδων για τη σωτηρία μας»

Δυσφορία από τον Δήμαρχο Σύρου για την απόφαση της SL2: «Το γήπεδο πληροί όλες τις προδιαγραφές»

Ηρακλής: Πήρε δανεικό από την Κηφισιά τον Τζίμα

Οριστικό: Στο γήπεδο της Ηλιούπολης το Ελλάς Σύρου-Καλαμάτα!

TAGS: A.E.K.