Επιτέλους όλοι μέσα στην ΑΕΚ!

Η Ένωση συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Άρη, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και έτσι αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (12/4).

Αναμονή τέλος, λοιπόν, για τον Βόσνιο φόργουορντ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα από τα τέλη Ιανουαρίου, αφού στο τελευταίο δεκαήμερο του Φλεβάρη είχε υποστεί υποτροπή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

TAGS: A.E.K.