Επιστροφή στα επίσημα παιχνίδια, με τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τους Αρκάδες ωστόσο να έχουν γεμάτο το «απουσιολόγιό» τους.

Συγκεκριμένα, ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Ντορίν Γκοϊάν, Ερίκ Τιέ Μπι, Ζιγκί Μπαντιμπανγκά και Ρίτσι Κιτόκο. Όλοι τους έχουν θέματα τραυματισμών.

Επιπλέον, ο τεχνικός της ομάδας της πρωτεύουσας του νομού Αρκαδίας προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής και τον Νίκο Φερνάντεθ, ο οποίος εντός της εβδομάδας ταλαιπωρούταν από ίωση.

Αναλυτικά, η 18άδα: Κοσίσκυ, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παπαχρήστος, Μουνάφο, Τορμένα, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Γιαννιώτας, Ρόλε, Μούκαμ, Πάρα και Μπακασέτας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο