Με απουσίες, αλλά τον Μουλέν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκο για το ματς της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαλεζά, που ακολούθησε ατομικό, ενώ εκτός έμεινε και ο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στον όπίσθιο μηριαίο και υποβλήθηκε σε μαγνητική.
Εκτός, φυσικά, έμειναν και οι τιμωρημένοι Πέλκας και Μαουρίσιο.
Από την άλλη, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τιμπό Μουλέν, ο οποίος έβγαλε την προπόνηση και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Δεληγιαννίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Κάνιας, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιό, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς.