Με στόχο το 4/4 στα play offs ταξιδεύει στην Αθήνα ο Ηρακλής για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Απόλλωνα Σμύρνης 18:00).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Ριζούπολης τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, παρότι ο τελευταίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τον τραυματισμό του (σφίξιμο στον προσαγωγό). Η συμμετοχή του Αργεντινού σέντερ μπακ θα αποφασιστεί λίγο πριν τη σέντρα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μπαρτολίνι, Πασάς, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Κάσσος και Τσιλιγκίρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»