Ήρθε πρώτος από τη νέα… τριάδα και πρώτος θα ριχτεί στη «μάχη» ο Λούκας Μπογέ!

Ο Αργεντινός εξτρέμ συμπεριλήφθη στην αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη για το δυνατό φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο το Σάββατο (20:00, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη), κάτι που σημαίνει πως λογικά θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Από την άλλη, οι Έκι Πόνσε και Άλεφ έκαναν την παρθενική τους προπόνηση σήμερα στα Σπάτα και φυσιολογικά δεν βρίσκονται στους «εκλεκτούς» του κόουτς της Ένωσης.

Έξω έμειναν και οι τραυματίες Κλωναρίδης-Γκάλο, οι οποίοι συνεχίζουν θεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπογέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

TAGS: A.E.K.