Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (20:30, 23/5) τέθηκε ο Νάνο, καθώς ο Ισπανός μπακ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και ο Ιταλός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Παρών θα είναι και ο Μλάντεν Πέτριτς που βρίσκεται στις επιλογές του τεχνικού επιτελείου, ενώ σταθερά εκτός είναι ο Πράνιτς που συνέχισε τη θεραπεία και ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της σημερινής προπόνησης και η αποστολή που επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι:

«Επιστροφή σε αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Κροάτη επιθετικό, στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το αυριανό ματς και ο Ισπανός αμυντικός.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΕΚ (23/05/2016 - 20:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" είχε ζέσταμα, "κορόιδο", ανοίγματα και παιχνίδι.

Ο Πράνιτς συνέχισε τη θεραπεία του και οι Τελάντερ-Λαγός απουσίασαν με άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους", που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 3η αγωνιστική στα play offs της Super League Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαρινάκης, Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Μαμούτε, Μολέδο, Πέτριτς, Λέτο και Βιγιαφάνιες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων

«Κοντά στην επιστροφή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Γέντβαϊ»

Ρίγη συγκίνησης: Το Κύπελλο του ΟΦΗ στον τάφο του Γκέραρντ!

ΑΕΚ: Σάρωσε ο Κοϊτά στην ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα στη Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν διέκρινα χαλαρότητα στη Λεωφόρο, αλλά... - Στο top-3 των MVP της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Στρακόσα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το μάθημά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»

Τσορμπατζόγλου: «Να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την απαραίτητη ψυχολογία που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη»