Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Νάτχο και Ναουέλ, οι οποίοι αποκόμισαν κάποιους τραυματισμούς στο ματς με την Ντουντελάνζ, να προπονούνται κανονικά και έτσι τους συμπεριέλαβε αμφότερους για το ματς.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε εκτός τους Γιάννη Φετφατζίδη, Κώστα Τσιμίκα και Γιασίν Μεριά, καθώς επίσης και τον Γκερέρο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Από ‘κει και πέρα, για την αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών «παίζονται» δύο σενάρια σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος και οδηγός είναι το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δηλαδή, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται από τη μία να παρατάξει το ίδιο αρχικό σχήμα όπως κόντρα στους Θεσσαλονικείς ή αυτό με το οποίο ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η διαφορά τους είναι ο σχηματισμός, καθώς το πρώτο αφορά ένα 4-2-3-1 και το άλλο 4-3-3, με τους παίκτες που να διεκδικούν θέση να είναι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μπίμπαρς Νάτχο.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τους Σα, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Φορτούνη, Ποντένσε, Λάζαρο και Χασάν, ενώ στη δεύτερη με τους Σα, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Ποντένσε, Φορτούνη και Χασάν (ή Λάζαρος).

Όσον αφορά στα εισιτήρια, έχουν μείνει ακόμη 1.500 που δεν έχουν διατεθεί.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube