Στο απαραίτητο ροτέισον μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και δη την υπερπροσπάθεια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, προχώρησε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκινά τέσσερα νέα πρόσωπα (Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Φουστέρ) στο σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βέροια.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Γιαννούλης, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, στόπερ οι Μποτία, Αυλωνίτης, στον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, πιο μπροστά τους ο Τσόρι, στα άκρα οι Φουστέρ, Ντουρμάζ και στην επίθεση ο Μήτρογλου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ και Μήτρογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης