Την θέση του τραυματία Τζέιμς Γκιστ πήρε και τυπικά o Ντιμίτρις Νίκολς.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods προχώρησαν στη δεύτερη αλλαγή στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος (μετά από εκείνη του Φελντέιν αντί του Μάικ Τζέιμς), προκειμένου να καλύψουν προσωρινά –και μέχρι να αποκτηθεί ψηλός- την… τρύπα που δημιουργήθηκε στις θέσεις των φόργουορντ.

Έτσι, ο Αμερικανός ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη στο Nick Gallis Hall, όπου ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει περαιτέρω προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του ν’ αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, στο ΟΑΚΑ (25/11).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν