Με τον Νίκο Νόπλια στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει την προσπάθεια για την άνοδο στην Football League ο ΟΦΗ.

Ο έμπειρος προπονητής είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον σύλλογο, όμως σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της έναρξης της συνεργασίας.

Μετά από δικό του αίτημα, βοηθός του θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και είχε συνεργαστεί ξανά μαζί του στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Δευτέρας (25/1) με την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας συμφώνησαν στο πλάνο που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να φτάσουν στην άνοδο.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του έδωσαν εν λευκώ την διαχείριση της ομάδας, τονίζοντας πως η μόνη τους δουλειά είναι να τον στηρίξουν.

«Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην παρακάτω κατηγορία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αυτό και προχωράμε στην κίνηση αυτή να συνεργαστούμε μαζί σου, γιατί πιστεύουμε σε εσένα και θεωρούμε ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα μας, να καλύψει τις αδυναμίες που έχει δείξει και να τα καταφέρει. Όραμα μας είναι να δούμε σε μερικά χρόνια ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Μπήκαμε στον ΟΦΗ για να βοηθήσουμε την ομάδα του τόπου μας, να δει καλύτερες μέρες. Το κάνουμε αυτό ως επιχειρηματίες που ζούμε από την τοπική κοινωνία και θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτήν και μέσα από την ενασχόληση μας με τον ΟΦΗ. Πιστεύουμε ότι και εσύ θέλεις το ίδιο. Να ξαναδούμε όλοι τον ΟΦΗ μας εκεί που αξίζει» ήταν κάποια από τα λόγια που ακούστηκαν στην συνάντηση.

Από τη μεριά του ο Νίκος Νιόπλιας, ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε: «Όπως και εσείς μπήκατε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι και εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε, δεν θα ερχόμουν. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: ΟΦΗ