Ευχάριστα νέα στον Άγιαξ με Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο 21χρονος σημαντικός για το παιχνίδι της ομάδας μέσος, ξεπέρασε τον τραυματισμό, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ματς πρωταθλήματος με την Εξέλσιορ και μπήκε στην αποστολή για το αυριανό (16/04) παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

Στον πρώτο αγώνα, στο Άμστερνταμ, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 και πλέον η ολλανδική ομάδα θα διεκδικήσει την επιστροφή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της «Γηραιάς Κυρίας», με ένα χρήσιμο όπλο στη φαρέτρα της.

Εκτός αποστολής του «Αίαντα», έμεινε όπως αναμενόταν ο τιμωρημένος Νικολάς Ταλιαφίκο.

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!