Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (14/04).

Ο Χαβιέ Ματίγια προπονήθηκε κανονικά, ενώ στον αντίποδα στο σημερινό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» δεν συμμετείχε ο Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας - Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και θα γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές»

Το έψαξαν… στρατιώτες, το πήγε ο Ηλιόπουλος με τις πάντες: Η φοβερή άφιξη του τροπαίου στην Allwyn Arena!

Μπενίτεθ: «Θα βελτιώσουμε και θα ενισχύσουμε την ομάδα - Πρέπει να υπάρχει πίστη…»

Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, δεν μου έχουν πει το αντίθετο»

TAGS: Άρης