Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της Παρασκευής, να ενημερώσουμε το φίλιππο κοινό και όχι μόνο πως αύριο Σάββατο 22/4/2017 και με ώρα έναρξης τις 13:30 έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό ιπποδρομιακό πρόγραμμα 7 διαδρομών στο Μαρκόπουλο!

Αμφίρροπες διαδρομές πολύ, εναλλαγές στις αποστάσεις διεξαγωγής των διαδρομών αυτών, όλα συνηγορούν ότι αύριο στο Μαρκόπουλο θα δούμε μεγάλες αποδόσεις σχεδόν σε όλες τις ιπποδρομίες του προγράμματος! Λεπτομέρειες για όλα αυτά αλλά και τα προγνωστικά μας βέβαια, θα ακούσετε στην αυριανή μας σύνδεση γύρω στις 10 το πρωί αλλά και λίγο πριν ξεκινήσει το Ελληνικό πρόγραμμα!

Για πολλές λεπτομέρειες αλλά και χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ μιας εταιρίας θυγατρικής του ΟΠΑΠ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Πάμε στα σημερινά τώρα! Με 25 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με τις γνωστές πλέον χώρες της Ν. Αφρικής, Γαλλίας και Αγγλίας και συμμετέχουν σε αυτό. Την μερίδα του λέοντος κατέχει σήμερα η Ν. Αφρική στο πρόγραμμα η οποία συμμετέχει με 14 ιπποδρομίες και μάλιστα από 2 διαφορετικά ιπποδρόμια!

Εκεί θα ασχοληθούμε και εμείς σήμερα και μάλιστα θα δώσουμε προγνωστικά για πρώτη φορά για ένα παιχνίδι που έχει πολύ καλές αποδόσεις, ακόμα και όταν έρχονται φαβορί αφίξεις! Είναι το πολύ διαδεδομένο ΣΚΟΡ 3 (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο σε 3 διαδοχικές διαδρομές). Σαφώς και μπορούμε να επιλέγουμε παραπάνω από έναν ίππο σε κάθε διαδρομή για την κατάκτηση της νίκης, με το ανάλογο κόστος βέβαια!

Η τιμή μονάδα στοιχήματος είναι τα 0,50€ και έχουμε επιλέξει να σας δώσουμε την πρόταση μας για το ΣΚΟΡ 3 που αφορά τις ιπποδρομίες με κωδικούς 032-033-034 και με ώρα έναρξης τις 21:05.

Οι επιλογές μας λοιπόν είναι οι ίπποι 3-6-1 κάθετος 6-1-4 κάθετος 1-7-2-3 Έχουμε δηλαδή τρεις επιλογές στην μια διαδρομή, τρεις επιλογές στην επόμενη διαδρομή, και τέσσερις επιλογές στην διαδρομή που κλείνει το ΣΚΟΡ μας! Το κόστος σε αυτό το ΣΚΟΡ 3 για μια φορά είναι τα 18 ευρώ.
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube