Συνάντηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών του Απόλλωνα την επομένη της ήττας από τον ΠΑΟΚ που σήμανε τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Λόρι Σάντσες, μπορεί να υπολογίζει στον Πετρόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα, ο βορειοιρλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αργυρόπουλο, Διαμάντη και Σόουζα, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Φαρινόλα.

Αναλυτικά οι 20 εκλεκτοί του Σάντσες: Τζόρβα, Γκόμεζ, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Δεληζήση, Άλβαρεζ, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Τσοκάνη, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Κουκ, Πετρόπουλο, Μπάρκογλου, Ντάλμπεργκ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες... αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με την γιαγιά και το... καπνογόνο!

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την επιστροφή Ρότα, Βάργκα και Στρακόσα - Σημαντική η δήλωση Νίκολιτς για Βίντα»

«Είπαν στον Γιόβιτς να πέσει και έπεσε»: Μήνυση του Μπέου σε Τζήλο και Πολυχρόνη για το Βόλος Elabet-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ο Μπέιλι όπως ο Ζέλσον στον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει στα στατιστικά της λίγκας μέχρι τώρα»

Αθανασίου: «Ικανοποίηση για τη συνάντηση των τηλεοπτικών δικαιώματων - Σωστή απόφαση Νίστρουπ το 5ημερο ρεπό»

Νέα χορηγική συνεργασία για την Καλαμάτα