Ο Σωτήρης Μπαλάφας ξεπέρασε τον τραυματισμό του, κάτι που ισχύει και στις περιπτώσεις των Ντουμίτρου και Καλτσά, οι οποίοι ξεπέρασαν της ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Έτσι, ο Χουάν Γκρανέρο, μετά το πέρας της προπόνησης της ημέρας, ανακοίνωσε 20μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Καντιμοίρης, Τόρες, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Οστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Αρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Βέροια