Σοκ προκάλεσε το μαρκάρισμα του Άιμεν Μπάρκοκ στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Μολδαβός μπακ-χαφ λίγο έλειψε να πάθει χοντρή ζημιά από το μαρκάρισμα του αντιπάλου του, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης αποχώρησε κουτσαίνοντας από το φαληρικό γήπεδο.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί στο αυριανό ματς με τον Ιωνικό, όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στη σημερινή προπόνηση της ομάδας από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αλλά αυτή τη στιγμή, όπως είναι το πόδι του διεθνούς άσου, είναι δύσκολο και μένει να φανεί αν θα ταξιδέψει και για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο