Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης με τον Γιάννη Μαντζουράκη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Εκτός έμειναν οι Κοντοές, Μπεντινέλι και Μάντζιος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Γκονζάλο Γκονζάλες που είναι εκτός για πειθαρχικούς λόγους.

Στις επιλογές βρίσκεται ο Ναδάλες που επιστρέφει μετά την απουσία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η αποστολή:

Χουάντερσον, Βάσιτς, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Πέδρο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ναδάλες, Γκαρός, Οριουέλα, Γκίνο, Λούκιτς, Τριάδης, Στάθης, Τζανετόπουλος, Κύργιας, Βαφέας και Βάρκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτή είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού;

Επίσημη και η παραμονή Καραμάνη στον Ατρόμητο!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει χρόνο και χρήμα για να κάνει πολύ ποιοτικές προσθήκες»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ουνάι, έχει μπει στη μέση και η Μπιλμπάο»

Αθανασίου: «Τριήμερο συζητήσεων με Νίστρουπ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό-Ψάχνει σκόρερ ο Παναθηναϊκός»

Η mini-movie της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους αήττητους πρωταθλητές της Κ17

Τσανάκας: «Εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά, παλεύει του Μάρμολ ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμένουμε αλλαγές αρχικά από τη διοίκηση - Η λογική λέει ότι δύσκολα πάμε και σε άλλον προπονητή»

Κετσετζόγλου: «Στόπερ, χαφ και μεσοεπιθετικός οι προτεραιότητες της ΑΕΚ - Μετά το Μουντιάλ του Πινέδα»

Δεσύλλας: «Έχει πέσει το βάρος σε αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Σε αναμονή για τις εισηγήσεις του Νίστρουπ»