Με διαφορετικούς στόχους θα παραταχθούν ΑΕΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Γλυφάδας για το ματς της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague (Σάββατο 14/2, 19.30).

Με καλή ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θα διεκδικήσει βαθμούς κόντρα στον δυνατό Εθνικό, προκειμένου να πάρει μια καλύτερη θέση στα πλέι άουτ.

Ο ακραίος της ΑΕΚ Δημήτρης Ωρολογάς δήλωσε για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κάτι που το δείχνει και η θέση της στη βαθμολογία. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε βελτιωθεί αρκετά και παίζουμε ικανοποιητικά. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτό το ματς θα πρέπει να παίξουμε ελεύθερα, να κρατήσουμε καλή υποδοχή και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση γιατί ο Εθνικός διαθέτει πάρα πολύ καλό μπλοκ Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μακάρι να πάνε όλα καλά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που είναι μέσα στις δυνατότητές μας και να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στα πλέι άουτ. Η ΑΕΚ πρέπει να μείνει στην Α1. Εμείς οι παίκτες θα κάνουμε το καθήκον μας και ελπίζουμε να μας βοηθήσει και ο κόσμος να πετύχουμε τον στόχο».

Από την άλλη, ο Εθνικός θέλει να παραμείνει στην κορυφαία τετράδα, μετά την πρόκριση επί του Ηρακλή στο Κύπελλο. Ο Σάκης Μουστακίδης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, διεκδικώντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη του.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης δήλωσε για το ματς: «Ελπίζω να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στην τακτική μας. Είναι λυπηρό που η ΑΕΚ βιώνει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αλλά όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες που είναι στριμωγμένες θα αντιδρούν και πιο πολύ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα. Όπως φάνηκε και στο Κύπελλο με τον Ηρακλή που είναι στην Α2 καμία ομάδα δεν σου χαρίζεται. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε τη δουλειά μας, τόσο καλύτερα διότι έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Οι δυνάμεις μας θα είναι χρήσιμες. Η ομάδα συνεχίζει με τα δικά της παιδιά και αυτό έχει τη χάρη του. Αν πάρουμε τη νίκη θα κρατηθούμε μέσα στην τετράδα. Από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολο να κατακτάς τρίποντα γιατί όλες οι ομάδες βγάζουν στο γήπεδο ότι δυνάμεις έχουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Μυθική ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και three peat με δεύτερο break για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων - Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Μία ανάσα από τη Χαντάβα η ΑΕΚ!

TAGS: A.E.K.