Εκτός αποστολής, ενόψει του ματς του Άρη με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο της3 Γ’ Εθνικής, έμειναν Πόι, Γιαννίτσης και Καρατζιοβαλή.

Ο Πάουλο Κάμπος επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ αναμένεται να παρατάξει ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα στο ματς που θα γίνει στις Σέρρες.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης (9/12) την προετοιμασία του για το παιχνίδι, με τον τεχνικός της ομάδας να περιλαμβάνει στην αποστολή τους: Μπαϊμάκη, Μαντζάρη, Λιόλιο, Γκόλια, Σουνά, Λεμονή, Καπνίδη, Χιντασέλι, Παπαδόπουλο, Σταυρόπουλο, Ατματσίδη, Ρένια, Λιόνη, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλο, Χουζούρη και Συμεωνίδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: Άρης