Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Αντρέ Σιμόες ενεργοποιήθηκε αυτομάτως ξανά στο ρόστερ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, COSMOTE Sport 1).

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τελικά διαθέσιμο και τον Μιχάλη Μπακάκη, που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό στον γλουτό από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εκτός έμειναν οι Νέναντ Κρίστισιτς και Τάσος Μπακασέτας, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνέχισε το δικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της τρίτης θητείας του στον πάγκο της ΑΕΚ. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: A.E.K.